Events​

Vi har arbejdet med slanger de sidste 29 år og har været ude til forskellige arrangementer, så som:

Reklame ▪Tv ▪ Film ▪ Musikvideoer ▪ Biblioteker ▪ Skoler og institutioner ▪ Psykologer ▪ Falck og Politi ▪ Klubber og foreninger ▪ By Night arrangementer ▪ Indkøbscentre og butikker ▪ Familiefester ▪ Polterabend ▪Firmafester m.m. 

Reklame til Tv, Film

DR 1 (Alle mod 1)

TV2 (Serien Hvidesande) - Se mere her  

Nike & Soulland (Reklame for Nike sko - Se mere her 

Egetæpper (Tæppe reklame)

Ecco (Sko & taske reklame)

The Lab (Photo til reklame)

Bestseller (Bukse reklame)

Casino Munkebjerg Vejle 

Musik videoer

Dejah Makar: Bratty - Se mere her

Lamix feat Ant Wan: Designer - Se mere her

Hvidt & Frit Vesthimmerland - Se mere her

Biblioteker

Vi har været på rigtig mange biblioteker i Danmark og der er ingen bibliotek der er for langt væk for os.

Vi dækker i aldersgruppe fra 5 til 100 år og prøver at gøre det interessant for både de yngste og de ældste. Vi har altid 2 slanger med og folk får lov at se, røre og evt. holde en slange. Arrangementet varer i ca. 60-75 min.  

Skoler og institutioner

Vi sammensætter arrangementet efter jeres ønsker og vi kan have op til 3 klasser eller max 80 personer ved et arrangement, så hvis man ønsker flere klasser skal opleve slangerne og mig, så kan vi køre et dobbelt arrangement. I kan bruge os i emneuge, natur og teknik, klassens time eller lige efter jeres ønske. Det samme gælder børnehaver, der deler vi det normalt op i de forskellige stuer og så kører vi ca 30 min for hver stue. Der kører vi det naturligvis i børne højde og børnene bliver en del af arrangementet, da vi skal finde ud af hvor mange børn der skal til for at lave verdens længste slange.

Vi dækker naturligvis hele Danmark.

Længde på arrangementet 60 til 75 min 

Psykologer

Vi har haft lidt sammenarbejde med psykologer som har haft patienter der er panisk for slanger.

Vi har også selv haft flere igennem, bla. Merete som skulle til barnebarnets konfirmation, men kunne ikke pga. af der var slanger i huset og senere skulle Merete til Kenya i Afrika og der turde hun hellere ikke at rejse til. Merete var hjemme ved os i 4 timer og kom både til konfirmation og til Kenya.

Falck og Politi

Politiet har vi hjulpet en del gange, især med undslupne dyr, dyr der ikke bliver passet ordenligt og i få tilfælde hvor det drejer sig om ulovlige dyr. Falck har vi lavet en billede bog over de mest alm slanger vi holder i Danmark. Brandvæsnet har været ude til en brand, hvor der så var slanger i huset og brandfolkene var utryg om det var giftige slanger. Så nu har de billedbogen med på job eller kan slå det op online.

Klubber og foreninger

Vi kommer i ungdomsklubber og foreninger og holder et lille foredrag, samt der bliver mulighed for at se, røre og holde slangerne. Der er også mulighed for at høre om vores oplevelses ture til Kenya, Syd Afrika, Mexico, USA, Canada. Længde på arrangementet 60 til 75 min 

By Night arrangementer

I Danmark er vi meget afhængig af vejret og det er slangerne især, da det er et trope dyr. Så hvis vi ikke har vejret med os og vi skal helst op på 23 grader. Er det ikke mulig, kan det være et opvarmet telt, butik eller andet vi kan komme ind i, så folk kan få den kæmpe oplevelse at komme tæt på slangerne og høre om rekorder, hvad slanger spiser osv.

Længde på arrangementet 60 til 90 min 

Indkøbscentre og butikker

Vi bliver brugt hele året i indkøbscenter og butikker, men i sær vinterferie og efterårsferie er vi et stort trækplaster. Hvis vi er booket over flere dage, kan vi tage ekstra udstilling med, som slangeskind, kranier, tænder, ham, plakater, tv med billede fremvisning m.m. 

Længde på arrangementet 60 til 90 min 

​​

Familiefester

Uanset hvorfor en familiefest i holder, så er vi klar til at sætte ekstra gang i festen. Vi har været til de fleste fester uanset om det er bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup eller så gar guldbryllup. Konfirmationer kommer vi rigtig tit ud til og der giver vi konfirmanden et billede og naturligvis et slangetæmmer bevis. 

Længde på arrangementet 15 til 45 min 

Polterabend

Jo vi kan sætte gang i en hver polterabend, uanset om brud/gom er til slanger eller ikke. Vi giver dem en oplevelse for livet, samt de gæster der er med til festen. Brud/gom for en eller flere slanger omkring sig, vi får taget nogle billeder og printer dem naturligvis ud, samt får et slangetæmmer bevis til brud/gom som i kan gi dem til bryllupsfesten. Vi ser gerne at vi er et af de første indslag på dagen, da dyr og alkohol ikke altid er den bedste kombi, selvom nogen bliver mere modig. De der er bange eller panisk for slanger, skal ikke være utryg, alt foregår under trygge rammer og jeg overskrider ikke grænser i ikke selv er med på. Længde på arrangementet 15 til 60 min

Firmafester m.m.

Der er ikke de fester der er i et firma, sommerfester, julefrokoster, der er temafester og der er ryste sammen ture for medarbejder og alle de forskellige ting, kan vi sammensætte et arrangement som passer ind til jeres fest eller arrangement.

Vi har været til James Bond fest, 1001 og en nat eventyr, klæd jer ud som et dyr fest osv. 

Længde på arrangementet 15 til 75 min


Der er mulighed for at få taget digitalt billeder samt at få et slangetæmmerbevis - for man vil jo gerne have et bevis for at man nu har stået og rørt ved en slange. Ik?

Vi vil starte med at sige, at de slanger vi har med ude til vores arrangementer er kvælerslanger, det vil sige at de ikke er giftige. Størrelsen kan variere fra 1 meter til ? meter, vi kan kun sige at folk får en rigtig god oplevelse (tjek evt. billedsiden). 


Kontakt

Helle & Peter Løve Mark
Hans Egedesvej 52
9600 Aars

Mobil: 40 88 30 82
E-mail: pl.mark@mail.tele.dk

Ring eller skriv, så vi kan sætte netop jeres arrangement sammen, som i ønsker det.

FØLG OS PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM ELLER YOUTUBE

Her viser vi altid opdateret info fra og omkring vores hverdag og aktiviteter​.

INFO​

Slangetæmmer Peter Løve Mark

CVR: 26249813​

ADRESSE

Hans Egedes Vej 52

9600 Aars

KONTAKT

YouTube

Instagram

Facebook