Om Slangetæmmer​

​Firmaet slangetaemmer.dk er startet i år 2001 af Peter Løve Mark. Peter er 54 år har haft med krybdyr at gøre siden han var 7 år gammel, men de sidste 29 år har det udelukkende været snoge og kvælerslanger. Peter´s kone Helle på 49 år,  er med ude til foredrag og fremvisning af slangerne.

​Firmaet spænder lige fra foredrag/fremvisning, til salg af krybdyr og udstyr. Desuden har firmaet samarbejde med Falck, Politi og dyrenes beskyttelse. Samarbejdet går ud på at hjælpe politiet, Falck og dyrenes beskyttelse i situationer, hvor det drejer sig om undslupne slanger/krybdyr eller hvor politiet bliver kaldt ud til ulovlige dyrehold.

Peter tager også ud i naturen og ser dyrene på nærmeste hold og han har altid sit kamera med. Han har været i Canada, USA, Kenya, Uganda, Syd Afrika, Italien, Tyrkiet

De slanger vi sælger er af høj kvalitet, det vil sige de er sygdomsfrie og har ingen blodmider/tæger.

​Vi sælger ikke slangerne før vi er sikker på at de selv spiser og at de ellers fungere ok

Vi bygger terrarier af høj kvalitet og efter ønske og mål, men vi har vi flere standard mål på terrarier inde under butikken på hjemmesiden.

Til terrarierne har man mulighed for tilkøb af udstyr som Led lys, termostater, varmemåtter. Man betaler via bankoverførsel eller Mobilepay. Vi tager et depositum før vi går i gang med at bygge og montere udstyr. 

Vi bruger Den Jyske Sparkasse og har følgende Reg nr. 9174 & konto nr. 2860 141 097 eller mobilepay 40883082


Google+

FØLG OS PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM ELLER YOUTUBE

Her viser vi altid opdateret info fra og omkring vores hverdag og aktiviteter​.

INFO​

Slangetæmmer Peter Løve Mark

CVR: 26249813​

ADRESSE

Hans Egedes Vej 52

9600 Aars

KONTAKT

YouTube

Instagram

Facebook