Vestlig Trynesnog​

Populært navn: Vestlig Trynesnog(OBS Furetandet)

Latinsk navn: Heterodon nasicus

Udbredelsesområde: Centrale USA, Sydlige Canada, Nord østlige Mexico.

Størrelse: Snogen bliver mellem 45 cm til 85 cm.

Terrariet: Det kræver at ens terrarieforhold overholder de krav, der nu en gang er sat til de forskellige snoge. Størrelsen er på fuldvoksne snoge mellem 45 cm – 85 cm er, L: 80 cm cm D: 45 cm H: 65 cm i alt 234 liter, men det må gerne være større. Mine terrarier er lavet så de er nemme at rengøre. Det er en god ide at bruge vinyl i bunden og 10 cm oppe af siderne, da det er mere rengørings venlig, end hvis det var ren træ. Man kan derefter bruge pressede spåner til at lægge ud. Trynesnogen skal have en lille skål eller kasse til at drikke af. I terrariet kan jeg anbefale nogle lave klatre grene, samt nogle store sten de gnide sig op af ved ham skifte. Man kan lave nogle små hylder, huler hvor der også er mulighed for at slangerne kan lægge og gemme sig.

Lys/Temp/Fugtighed: Som lys anbefaler jeg et uv lysstofrør. Man kan også bruge halogenlys. Til varme anbefales et varmemåtter i den ene ende af terrariet. Det skal man huske, da slangen skal have mulighed, for at kan komme et sted hen, hvor der er knap så varmt. man kan hænge en varmepære op over en af hylderne. Dag temp skal lægge mellem 25-28 grader med en varmeplads på ca 35 grader, om natten må temp godt falde til 18 - 20 grader. Man kan købe termostater, hvor man kan indstille temp, samt nat sænkning. Luftfugtighed: Trynesnogen trives i et tørt miljø, hvor man bare skal sørge for at holde den under 60%

Foder: Trynesnogen spiser tudser, salamander, firben, slanger, men man kan få den til at spise mus og små rotter. Små snoge fodres ca hver 10 dg og store ca 1 gang hver 3 – 4 uge. Med hensyn til vitaminer, hvis ellers foder dyrene har fået en god kost, og snogen skifter ham og er frisk, ser jeg det ikke som en nødvendighed, men man kan sprøjte vitaminer ind i et dødt foderdyr.

Spørgsmål: Er I/du velkommen til at ringe eller skrive til pl.mark@mail.tele.dkwww.slangetaemmer.dk​

FØLG OS PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM ELLER YOUTUBE

Her viser vi altid opdateret info fra og omkring vores hverdag og aktiviteter​.

INFO​

Slangetæmmer Peter Løve Mark

CVR: 26249813​

ADRESSE

Hans Egedes Vej 52

9600 Aars

KONTAKT

YouTube

Instagram

Facebook