Om Slangetæmmer​

​Firmaet slangetaemmer.dk er startet i år 2001 af Peter Løve Mark. Peter er 48 år har haft med krybdyr at gøre siden han var 7 år gammel, men de sidste 26 år har det udelukkende været snoge og kvælerslanger. Peter´s kone Helle på 44 år, har også fået interessen for slangerne og har selv sine egne slanger. Helle er med ude til foredrag og fremvisning af slangerne.

​Firmaet spænder lige fra foredrag/fremvisning, til salg af krybdyr og udstyr. Desuden har firmaet samarbejde med Falck, Politi og dyrenes beskyttelse. Samarbejdet går ud på at hjælpe politiet, Falck og dyrenes beskyttelse i situationer, hvor det drejer sig om undslupne slanger/krybdyr eller hvor politiet bliver kaldt ud til ulovlige dyrehold.

Peter tager også ud i naturen og ser dyrene på nærmeste hold og han har altid sit kamera med. Han har været i Canada, USA, Kenya, Syd Afrika, Italien, Tyrkiet

De slanger og snoge vi sælger er af høj kvalitet, det vil sige de er sygdomsfrie og har ingen blodmider/tæger.

​Vi sælger ikke slangerne før vi er sikker på at de selv spiser og at de ellers fungere ok

Det tilbehør vi sælger er beregnet til krybdyr og der er ifølge købeloven 2 års garanti. Men på nogle af termostaterne er der helt op til 5 års garanti, hvis der ikke er brud på ledninger eller selve termostaten. Vi bygger terrarier efter ønske og mål, men ellers har vi flere standard terrarier inde under butikken på hjemmesiden.

Tilbehøret vi sælger kan enten købes hos os privat eller man kan købe det inde under butikken på hjemmesiden. Man betaler via bankoverførsel, Swipp eller Mobilepay. Når vi kan se pengene inde på vores konto, sender vi varen afsted med Postdanmark indenfor 1-2 hverdage.

Vi bruger Den Jyske Sparkasse og har følgende Reg nr. 9174 & konto nr. 2860 141 097 


Google+

FØLG OS PÅ FACEBOOK

På vores Facebook side er vi altid opdateret omkring vores hverdag og aktiviteter​.

INFO​

Slangetæmmer Peter Løve Mark

CVR: 26249813​

ADRESSE

Hans Egedes Vej 52

9600 Aars

KONTAKT

YouTube

Instagram